Welcome to Decan

Sign in Register


construction...

 

Lajmet

Mbahet takimi i fundvitit me gazetar , falënderohen gazetaret për korrektësinë dhe bashkëpunimin nga kryetari Selmanaj
30 December 2012
Mbahet takimi i fundvitit me gazetar , falënderohen gazetaret për korrektësinë dhe bashkëpunimin nga kryetari Selmanaj
Në vigjilje të ndërrimit të motmoteve, kryetari i Komunës së Rasim Selmanaj , në bashkëpunim më zyrën për informim kanë organizuar një pritje modeste për gazetaret e mediumeve të shkruar dhe elektronike, më të cilët gjatë vitit kalendarik 2012, kanë pasur një bashkëpunim të mirë më komunën e Deçanit, duke qenë gjithmonë në gatishmëri për përcjelljen e ngjarjeve të ndryshme që kanë karakterizuar vitin që po lëmë pas të natyrave të ndryshëm.
read more...

N J O F TI M
01 November 2012
 Ju njoftoi se të premten më  dt 03 Nëntor 2012 në Deçan, për vizitë do të qëndroi Ministri  i Kulturës Rinisë  dhe Sportit Memli Krasniqi.

Vizita e  ministrit Krasniqi do të jetë sipas kësaj agjende:

 

Në ora 10:15 - Kryetari i Komunës z.Rasim Selmanaj, së bashku më  stafin e tije do ta prêtë  ministrin Krasniqi në zyrë në objektin e komunës .

 

Ora 10:35- Pas takimit Ministri Krasniqi dhe Kryetari Selmanaj do të shohin nga afër punimet në Palestrën Sportive të qytetit.

 

Ora 11:00- Në shkollën e mesme të ulët ,,Bajram Curri ,, në fshatin Strellc ,kryetari Selmanaj bashkë më Ministrin Krasniqi do të bëjnë inaugurimin e Palestrës Sportive në shkollën e këtij fshati.

 

Vlera e këtij projekti për ndërtimin e kësaj palestre kapë shifrën 330 mijë euro, më inventarë dhe punët shtesë.

read more...