Mirësevini në Gjakovë

Kjo është faqja zyrtare e Kuvendit Komunal të Gjakovës. Prezenca e punës së Kuvendit Komunal në Web është shumë me rëndësi me qëllim të informimit të qytetarëve për punën e organeve udhëheqëseve të komunës, për ngjarjet me rëndësi në komunën tonë si dhe për njohjen sa më të mirë me komunën e Gjakovës. Kjo Web faqe do të shërbejë edhe si një mjet për vendosjen e komunikimit me organet drejtuese të komunës me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarët.  Përmes Web-it, qytetarët do të mund të informohen për çdo vendim të Kuvendit të Komunës, Bordit të Drejtorëve dhe organizmave  tjerë të  Komunës së Gjakovës.
Kjo Web faqe po ashtu do të shërbejë edhe si një dritare e Gjakovës në botë, ku përmes saj do të paraqiten të gjitha informatat për ekonominë, historinë, gjeografinë,  kulturën, trashëgimin dhe sportin.
 

llogo-(1).png

Lajme

Kryetarja Mimoza Kusari-Lila uron qytetarët për Krishtëlindje
25 dhjetor 2016
Krishtlindjet janë  mundësia më e mirë për të shkëmbyer mesazhe për paqe më shumë...

Jusuf Buxhovi promovoi veprën "Dosja B"
24 dhjetor 2016
Kryetarja Mimoza Kusari-Lila ka përgëzuar autorin që në kontinuitet po sjell dëshmi historike përmes krijimit të tij më shumë...

Është mbajtur mbledhja e njëmbëdhjetë e Kuvendit të Komunës
23 dhjetor 2016
Situata e sigurisë më e mira nga paslufta  më shumë...

Kryetarja Mimoza Kusari-Lila mbajti konferencë përmbyllëse për shtyp
22 dhjetor 2016
Ka qenë i sfidave, angazhimeve, e gjithsesi edhe i sukseseve  më shumë...

Komiteti për Komunitete mbajti mbledhjen e dhjetë
21 dhjetor 2016
Vullneti dhe përmirësimi i jetës së komuniteteve në fokusim të qeverisjes më shumë...

 

Apliko Online


Informata kontaktuese


Qasja në dok. zyrtare
FREE Wi-Fi


Lajmëro Korrupsionin

Draft Dokumentet

draft-dokumentett.jpg

Kliko dhe kyqu në e-mail zyrtar


logo.pnglogo-(2).pngVIDEO - YOUTUBE

Hyrja