Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Investimet Kapitale Komunale

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Rrugët në Drenas të kalueshme, në zona malore me vështirësi
26 shkurt 2018

Gjatë ditës së djeshme dhe sot, për shkak të reshjeve të pandërprera të borës të shoqëruara edhe me erëra, është vështirësuar qarkullimi në rrugët e Komunës së Drenasit. Megjithatë, dy kompanitë e kontraktuara nga Komuna se bashku me organin mbikëqyrës, janë ne terren që nga dita e djeshme dhe janë duke punuar vazhdimisht që rrugët të jenë të hapura.
më shumë...

Mbledhja e Komitetit për Komunitete
27 shkurt 2018
Në Komunën e Drenasit u mbajt mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete. Të pranishëm ishin të gjithë anëtarët e KK-së dhe përfaqësues nga OSCE.
 
më shumë...

Aktivitetet me rastin e 20-vjetorit të betejës/masakrës së Likoshanit dhe Çirezit
26 shkurt 2018
Me rastin e 20-vjetorit të betejës/masakrës së Likoshanit dhe Çirezit, Këshilli Organizativ i Komunës së Drenasit dhe Skënderajt, për të mërkurën, më 28 shkurt 2018, kanë organizuar këto aktivitete:
më shumë...

Thirret mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Drenasit
22 shkurt 2018
 
Në bazë të nenit 43 të Ligjit nr.03/L-40 për Vetëqeverisje Lokale, nenit 36, 41 dhe 42 pika 42.2 të Statutit të Komunës së Drenasit (Gllogocit), nenit 3 pika 3.7 si dhe nenit 12 pika 12.2 të Rregullorës së punës të Kuvendit, Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjëten, më datën 01.03.2018, duke filluar në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës:
 
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg