MIRË SE VINI NË KOMUNËN E KAMENICËS


Hyrja Regjistrohu

Faqja e Komunës së Kamenicës është faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe me gjërë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.


 

 
logo_top.jpg

eGov-Forumi ka qëllim ngritjen e vetëdijes dhe njohurisë për Teknologjinë e Informacionit dhe komunikimeve (TIK), si pajisje për të përmirësuar eficiencën dhe kualitetin e administrimit të komunës dhe prodhimit të shërbimeve të saj.

Fillimi
Lajmet
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Shpalljet
Forumi
FAQ

Q.SH.Q

Qendra e Shërbimit të Qytetarëve:

-Shërbimi i Kërkesave
-Shërbimi i Tatimit në pronë
-Shërbimi i Ofiqarisë

Orari i Punës: 08:00 - 16:00
Pauza: 12:00 - 13:00

Tel: 0280 371 969
e-mail: info.kamenice@rks-gov.net

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace
qredfc74cdc7bfc5e528a05530a360570b.png
 
Shfleto faqen zyrtare të Komunës në telefonin tuaj mobil. Skano QR-kodin. 
(Android dhe IOS)

Historiku

Koha e saktë e themelimit të Kamenicës si vendbanim nuk dihet, por duhet të jetë së paku aty nga mesjeta .Kjo përmendet në librin e borxhlinjve të Mikel Llukarit në vitet ’30-të të shek XV me emrin Chameniza,pastaj edhe në defterët turk të vitit 1455. Varësisht prej organizimeve të ish pushtet  jugosllav  ajo shpesh ishte komunë, por shpesh është trajtuar edhe si komunë e Qarkut të Gjilanit. Në vitin 1952 nga Qarku i Gjilanit, formohen tri rrethe:Gjilani, Kamenica dhe Vitia. Në vitin 1959  kur transformohen  rrethet, Kamenica shndërrohet në komunë te pavarur, si njësi e barabartë me komunat tjera ne vend. Me procesin e decentralizimit Komunës së Kamenicës  iu ka  shkëputur  një pjesë e territorit 18 fshatra .Nga  13 fshatrat  është krijuar komuna e re e Ranillugut  në vitin 2010,si dhe 5 fshatra i bashkëngjitën komunës Novobërdës. Tani  Komuna e Kamenicës  i ka  417km/2 dhe 40.000 banorë sipas  regjistrimit  të  fundit të popullsisë më vitin  2011.

Lajme

Njoftim-dita e hapur në komunë
27 shkurt 2018

 

 

INSTITUCIONI I AVOKATIT TË POPULLIT

INSTITUCIJA OMBUDSMANA

 

NJOFTIM

OBAVEŠTENJE

 

TAKIM ME QYTETARË

SUSRET SA GRAĐANIMA

 

 

AVOKATI I POPULLIT NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

OMBUDSMAN JEDAN KORAK BLIŽE GRAĐANINU

 

Avokati i Popullit pranon ankesat që kanë të bëjnë me shkeljen e të drejtave të njeriut apo keqpërdorim të pushtetit ndaj individëve nga ana e institucioneve të Republikës së Kosovës.

Çdo qytetar mund t’i parashtrojë ankesë Avokatit të Popullit.

 

Ombudsman prima i razmatra žalbe koja se odnose o kršenju ljudskih prava ili zloupotrebe vlasti od strane institucija Republike Kosovo.

Svaki građanin može da se žali Ombudsmanu.

 

ORARI I VIZITAVE NË KOMUNËN E KAMENICËS

RASPORED SUSRETA U OPŠTINI KAMENICA

 

Data / Datum

Ora / Čas

Vendi i takimit / Mesto susreta

28 shkurt / 2018

13.00

NDËRTESA E KOMUNËS / ZGRADA OPŠTINE

 

 

    Për informata shtesë mund të na kontaktoni në:

Za dodatne informacije možete da nas kontaktirate na:

Nr/br. Tel. 0280/320-842

Email: ksyla@ombudspersonkosovo.org ;  shmustafa@ombudspersonkosovo.org

 

më shumë...

Komuna dhe Ministra e Infrastrukturës Nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi
27 shkurt 2018
 thumbnail_DSC_0438.jpg Kryetari i komunës  Qëndron Kastrati dhe nënkryetari Faton  Jakupi,  e  mirëpritën  Ministrin  Ministrisë së  Infrastrukturës  z.  Pal Lekaj me  bashkëpunëtorë. Si rezultat i këtij takimi  ishte nënshkrimi i  memorandumit të  bashkëpunimit mes komunës dhe  ministrisë në fjalë, për  financimin e disa projekte  të infrastrukturës.

thumbnail_DSC_0455.jpg
më shumë...

Ndahet nga jeta zyrtari i administratës komunale Prof.Dr. Nehat Rrudhani
24 shkurt 2018

received_1899159633429811.jpegTë nderuar  kolegë , të administratës  komunale ,miq e qytetarë, papritmas na erdhi lajmi i trishtueshëm për vdekjen e Profesor Doktor Nehat Rrudhani, shef i DKA-së, profesor universitar, para se gjithash njeri shembullor .

Familja humbi bashkëshortin, babanë, vëllain, ne humbëm kolegun e dashur të punës, studentët profesorin e dashur, qytetarët mikun e tyre.

Vdekja e tij për të gjithë ka lënë zbraztësi !

Ngushëllimi më i madhë do të jetë se Nehati la pas vetës një familje të mrekullueshme, ndërsa për të gjithë kujtimet më të mira !

Në ora 14:00 në objektin e shkollës “Sejdi Kryeziu” do të mbahet një ceremoni  komemorative për nderë të Profesor Doktor Nehat Rrudhani.

Varrimi i trupit të të ndjerit bëhet në varrezat e fshatit Roganë pas faljes së namazit të ikindis.

 

më shumë...

NJOFTIM
23 shkurt 2018
 KOMUNA E KAMENICËS

Më:23.02.2018

                                                   Njoftim

Në  bazë të nenit 43,paragrafi  43.2,43.3,43.4 dhe 43.5 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale (ligji nr.03/L-040) dhe nenit 48 të Statutit të Komunës së Kamenicës, c a k t o i  mbledhjen e  rregullt të Kuvendit të Komunës së Kamenicës.

Mbledhja mbahet më: 06.03.2018 ( e marte) në sallën e kuvendit në objektin e ri të komunës, e cila fillon në ora 10:00. 

 

më shumë...

Emërohen Drejtorët e Drejtorive Komunale në Komunën e Kamenicës
23 shkurt 2018
 received_10215048799071647.jpeg

Me vendim të  kryetarit të komunës  Qëndron Kastrati, u emëruan  drejtorët e rinj  të  drejtorive  komunale në Komunën e Kamenicës .

Numri i përgjithshëm i  drejtorive  është  njëmbëdhjetë, që do të udhëhiqen nga gjashtë   drejtoresha dhe pesë  drejtorë:

  1.       Drejtorinë e   Administratën të Përgjithshme, do ta udhëheq-Brikenë Ramabaja

        2.       Drejtorinë e Arsimit -Ismete Thaçi
        3.      Drejtorinë për  Financa  dhe Buxhet -  Nexhmedin  Bislimi
        4.     Drejtorinë për  Urbanizëm  dhe  Planifikim Hapësinor- Arta Gashi,
       5.       Drejtorinë  për Zhvillim Ekonomik dhe Diasporë- Majlinda  Krasniqi

 6.       Drejtorinë  për  Kulturë Rini dhe  Sport- Arianit Ibrahimi

 7.       Drejtorinë për  Shëndetësi dhe  Mirëqenie Sociale-Dritan Maliqi

 8.       Drejtorinë  për Pronë, Gjeodezi dhe Kadastër- Krenare Mavriqi

 9.       Drejtorinë  për  Mbrojtje dhe Shpëtim-  Pajtesa Kryeziu

10.   Drejtorinë për Shërbime Publike, Ambient dhe Inspektorat- Ramadan Basha

11.   Drejtoria  për Bujqësi ,Pylltari dhe Zhvillim Rural- Naim Arifi,

Rasti i parë është që  drejtoritë komunale udhëhiqen nga  një numër aq i madh i femrave në Komunën e Kamenicës. Kjo është një e arritur në afirmimin e femrës, besimin në aftësitë e tyre, në  zhvillimin dhe sendërtimin e shoqërisë tonë  demokratike.

 

më shumë...

 

Kryetari i Komunës

 Qendroni-v-f-(1).jpgQëndron Kastrati
Kryetar i Komunës së Kamenicës
 

 

Lajmet e fundit

 logomeetyourheroes.png


 

 

Hyrja


Komuna Online

Udhëzues për qytetarë

Untitled-1-01.png
udhezuesIMG.jpg

riatdhesimi.jpg

Statuti i Komunës

    
        Statuti             Rregulloret
 

Orari i Punës

Prej: 08:00 - 16:00
Pushimi: 12:00 - 13:00

Webmail


web-mail

 


Identifikimi i kushteve dhe standardeve për lëvizje të lirë të personave me aftësi të kufizuar.

thumbnail-(1).jpg