Krijimi i Shoqatave për Ndërtesat në Bashkëpronësi

Untitled-(14).png

Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Sa vlenë toka Juaj?

Sa-vlen-toka-jua-Alb-(1)-page-001.jpg

Aplikacionet për ReLOad

    images-(8).jpg

Aplikacioni per Organizatën HELP

 help.png

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Lajme

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi në mes Komunës së Lipjanit dhe GIZ-it Gjerman
23 shkurt 2018
 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka pritur në zyrën e tij, menaxherin e projektit GIZ- SMS, Kai Hofmann, me të cilin kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes të Komunës së Lipjanit dhe GIZ-it Gjerman.
më shumë...

Kryetari Ahmeti ka pritur Ivana Drljo përfaqësues të OSBE
23 shkurt 2018
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Ivana Drljo ushtruese e detyrës së drejtorit të zyrës rajonale të OSBE-së në Prishtinë.
më shumë...

U mbajt mbledhje solemne për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
17 shkurt 2018
 Për nderë të 10 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, sot në Sallën e Kuvendit të Komunës së Lipjanit, është mbajtur mbledhje solemne, të cilën fillimisht e ka hapur kryesuesi i kuvendit komunal Daut Azemi.
 
më shumë...

Koncerti Festiv për 10 vjetorin e Pavarësisë
17 shkurt 2018
 FOTOLAJM/ Momente nga koncerti festiv në Qendren Kulturore “Tahir Sinani”, në Lipjan organizuar nën patronatin e Kryetarit të Komunës Imri Ahmeti për nderë të 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kososës. më shumë...

Prezantohet shfaqja teatrale “WIFI”
16 shkurt 2018
 Në shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani", në Lipjan sot në kuadër të manifestimit të organizuar nga Komuna e Lipjanit për Dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës është mbajtur një program kulturo artisitik nga nxënësit e Gjimnazit “Ulpiana”, në Lipjan.
më shumë...

Urimi i Kryetarit Imri Ahmeti për 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
16 shkurt 2018
 Të nderuar qytetarë të Komunës së Lipjanit, vendi ynë tashmë numëron një dekad shtet, prandaj sot në emrin tim dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Komunës së Lipjanit ju uroj këtë ditë të madhe, Ditën e Pavarësisë së Kosovës. Ne si popull sakrifikuam aq shumë që sot të shënojmë këtë ditë të veçantë e cila përherë do të shënohet si dita më e madhe e vendit tonë.
më shumë...

Fëmijët i dhuruan Kryetarit Ahmeti simbole për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
15 shkurt 2018
 Në prag të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës një grup fëmijësh nga Çerdhja Publike në Lipjan të shoqëruar nga drejtoresha dhe edukatoret e tyre sot kanë vizituar Kryetarin Imri Ahmeti të cilit i dhuruan simbole të punuara nga vetë ata për 10 vjetorin e Pavarësisë.

 

 

më shumë...

Diskutohet skema e granteve të programit DEMOS
15 shkurt 2018
 Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka pritur në zyrën e tij, Drejtorin e projektit DEMOS, Norbert Piljs për të diskutuar rreth skemës së granteve të projektit DEMOS, në të cilin Komuna e Lipjanit është konkurente në mesin e 38 komunave të Kosovës. 
më shumë...

Qendra e mjekësisë familjare në Janjevë përfiton aparaturë shëndetësore
13 shkurt 2018
 Qendra e mjekësisë familjare në Janjevë gjatë ditës së sotme ka pranuar një donacion pajisje shendetesore nga KFOR-i TURK në Kosovë.
më shumë...

Lipjanasit e interesuar për grantet e Organizatës “HELP”
13 shkurt 2018
 Në Amfiteatrin e Shkollës së Mesme Adem Gllavica (Norges Vel) në Lipjan, sot para një numri të konsiderueshëm të pjesëmarrsëve është mbajtur sesioni i dytë informues nga Organizata "Help" rreth thirrjes së granteve për mbështetje të bizneseve të vogla.
më shumë...

Fillon izolimi dhe riparimi i pjesës së jashtme të objektit të Komunës
12 shkurt 2018
 Kanë filluar sot punimet në realizimin e projektit për izolimin dhe riparimin e pjesës së jashtme të objektit të Komunës së Lipjanit. 
më shumë...

 

Hyrjariatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg

Zyra për Marrëdhënie me Publikun