Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Zëvendësministër

 
IMG_6268.JPG

BASHKIM KRASNIQI
Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal

Email: Bashkim.F.Krasniqi@rks-gov.net
Nr. kontaktues:
+383 (0) 200 35 595;

BIOGRAFIA

Është i lindur me 3.04.1980 në Fushë Kosovë. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje, ndërsa studimet në Kolegjin Universitar AAB, Fakulteti i Shkencave Politike, Drejtimi Administratë Publike në Prishtinë.

Nga viti 2013 ka punuar si Zyrtar në Komunën e Fushë Kosovës në sektorin e bujqësisë.

Është aktiv në fushën e politikës që nga pas lufta, ndërsa nga viti 2014 ushtron detyrën e Kryetarit të Degës së Partisë Liberale Egjiptiane në Fushë Kosovë.

Nga data 29.09.2017 ushtron detyrën e Zëvendës Ministrit në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.