Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Ministri


Ivan-Todosijevic.JPG

IVAN TODOSIJEVIC
Ministër i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal

Email: Ivan.Todosijevic@rks-gov.net
Nr. kontaktues: +383 (0) 200 35 598;

+383 (0) 200 35 557;

BIOGRAFIA


Është i lindur në Mitrovicë në vitin 1973. Disponon me diplomën e masterit në Fakultetin e Bujqësisë dhe ka përvojë pune dhjetëvjeçare në pozitat udhëheqëse.

Ka shkruar dhe ka publikuar disa punime shkencore.
 
Në vitin 2017 është emëruar në pozitën e ministrit të Ministrisë Administrimit të Pushtetit Lokal dhe këtë funksion e kryen edhe sot, pas riemërimit të tij.

Para se të emërohej si ministër i MAPL-së, ka kryer funksionin e nënkryetarit të Komunës së Zveçanit, ku është shquar me punë efikase. Ka kontribuar në ngritjen e kualitetit të jetës së qytetarëve të Zveçanit, si dhe ndërtimin e një administrate moderne dhe transparente.

Nga viti 2014 deri në vitin 2015 ka punuar si Drejtor i Ndërmarrjes Komunale dhe Banesore  “Zve
çan”. Deri te emërimi i tij ka qenë si udhëheqës i RJ “Hortikultura” 12 vite.

Është i martuar dhe baba i dy fëmijëve.