Welcome to MitrovicaHome page Mitrovica would be in which the citizens of our municipality  but also further afield  can be informed about the work and our achievements  but also with our concerns and our citizens.!

 

untitled.bmp
 
Aid Management Platform
                (AMP)

__________________________

Contact the municipality
telefon-fiks.jpg
 
Central: 038/ 230 900


News

Së shpejti nis së ndërtuari në Mitrovicë kompleksi i pishinave   (4/12/2017 12:00:00 AM)

 unnamed-(2).jpg
Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, ka pritur në kabinetin e tij, përfaqësuesit e Kompanisë “ACI”, Sh.A, përfituese e projektit për ndërtim in e kompleksit të pishinave dhe objekteve tjera rekreative-sportive afër lumit Ibër, Afrim Durmishi dhe Jusuf Haxhimehmeti, të cilët e kanë njoftuar për përgatitjet që po bëhen për fillimin e realizimit të projektit. Në takim ishin të pranishëm edhe nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka dhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Sami Zeka
 unnamed-(2).jpg
Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, ka pritur në kabinetin e tij, përfaqësuesit e Kompanisë “ACI”, Sh.A, përfituese e projektit për ndërtim in e kompleksit të pishinave dhe objekteve tjera rekreative-sportive afër lumit Ibër, Afrim Durmishi dhe Jusuf Haxhimehmeti, të cilët e kanë njoftuar për përgatitjet që po bëhen për fillimin e realizimit të projektit. Në takim ishin të pranishëm edhe nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka dhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Sami Zeka
 

Sign in


Online Apply

   
        rregulloret-(1).jpg 
                     Pravilnik