Mirësevini në ObiliqFaqja e Obiliqit do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajmet e fundit

Sa jeni të kënaqur me shërbimet e Komunës Sa jeni të kënaqur me shërbimet e Komunës
Shumë të Kënaqur
 
Mesatarisht
 
Aspak
 
Sondazhi është mbyllur.


logo1.bmp


            
 riatdhesimi-(1).jpg   
 


                             

 

 Lajme

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Obiliqit dhe GIZ-it Gjerman
27 shkurt 2018
 P1250406.JPG 

 

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi, së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Mbrojtje të Mjedisit, Arben Berisha priten në takim përfaqësuesin e "GIZ" Kai Hofmann.

Në këtëtakim u arrit që të nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në mes të Komunës së Obiliqit dhe Shoqërisë Gjerman për Bashkëpunim "Giz". Ky memorandum parasheh bashkëpunimin ndërmjet Komunës dhe GIZ-it në fushën e menaxhimit të mbeturinave.

më shumë...

NJOFTIM
22 shkurt 2018

 StemaObiliq.gif

Komuna e Obiliqit do të mbaj takimet publike me anëtaret e Komuniteteve joshumicë për nominimin e anëtarëve të tyre në Komitetin pë Komunitete, takimet me secilin komunitet do të mbahen.

28236457_10215408415866675_1440643369_n.jpg 28233381_10215391488083491_749134953_n.jpg

më shumë...

NJOFTIM
20 shkurt 2018

Kuvendi Komunal i Obiliqit mbajti mbledhje solemne për nder të 10- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.
17 shkurt 2018
 28175722_10215365079023281_1166526301_n-(1).jpg

 

Të pranishëm në këtë seancë përveç deputetëve ishin Kryetari i Komunës, Nënkryetari, drejtor të drejtorive komunale, përfaqësues të policisë, përfaqësues të bashkësisë islame, përfaqësues të familjeve të dëshmorëve e martirëve etj.

Fjalë rasti në këtë seancë solemne mbajtën kryetari i komunës, Xhafer Gashi, kryesuesi i kuvendit komunal, Burim Gerguri dhe përfaqësuesi i Familjeve të Dëshmorëve, Esat Curri.

më shumë...

 

Telefona me rëndësi

  
   

Hyrja


Aplikimi Online


riatdhesimi.jpg
 


 

httpwww.institutigap.orgspendingsobiliq2014#~obiliq
 


Draft-Statuti-(1).jpg

125.png
  

 

Fushatë kundër gjuhës së urrejtjes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .