Welcome to Obiliq

Sign in Register


Faqja e Obiliqit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

untitled.bmp
 
Aid Management Platform
                (AMP)

__________________________

Contact the municipality
telefon-fiks.jpg
 
Central: 038/ 230 900


News

Sonte , përfundoj elektrifikimi i dy rrugëve në qyetet   (12/17/2015 12:00:00 AM)

10152510_976825269057484_35187769883108015_n.jpg 12369252_976825219057489_714250926299990308_n.jpg

 Rrugët : " Shaban Polluzha " dhe " Ismail Qemajli " me ndriçim të ri publik .

Në ditët në vijim do të elektrifikohen edhe 8 rruga tjera në qyetet.

Në prag të festave të fundvitit Obiliqi po ndryshon.

10152510_976825269057484_35187769883108015_n.jpg 12369252_976825219057489_714250926299990308_n.jpg

 Rrugët : " Shaban Polluzha " dhe " Ismail Qemajli " me ndriçim të ri publik .

Në ditët në vijim do të elektrifikohen edhe 8 rruga tjera në qyetet.

Në prag të festave të fundvitit Obiliqi po ndryshon.

 

Sign in


Online Apply

   
        rregulloret-(1).jpg 
                     Pravilnik