Welcome to Peja

Sign in

Register

 

Qeveria komunale në Pejë, juve qytetarë të respektuar ju ofron këtë web-faqe,ku ju mund të informoheni për punën,shërbimet dhe te arriturat tona. Në shërbime të veçanta ju mund t’i adresoni kërkesat dhe shqetësimet tuaja.

 

News

Peja and City of Johnston, IOWA, USA towards twinning - February 18, 2013
18 February 2013
 Mayor of Peja, Ali Berisha with his collaborators hosted in his office Gen. Timothy Orr from Iowa National Guard, USA, accompanied by KSF Commander, Gen.Kadri Kastrati. read more...

NOTICE
23 September 2011
 Municipality of Peja, based on the decision of Municipal Assembly, dated September 30, 2010, about the possibilities of cooperation beetwen Municipality of Peja and Municipality of Hörby, Sweden, on September 28, 2011, at 9:00, two parts will sign the Twinning Agreement. read more...

 

Municipality Online

 
You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.