Mirë se vini në Pejë

Me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë faqe do të gjeni dokumente dhe informacione të shumta për punën e Kuvendit Komunal dhe organeve të tij. Në faqen zyrtare të Komunës së Pejës mund t’i gjeni të dhënat e përgjithshme për Komunën e Pejës. Duke hyrë nëpër menytë e caktuara, ju mund të njiheni më mirë me historikun, profilin dhe të dhëna tjera të rëndësishme për Komunën e Pejës, popullsinë, organizimin, strukturën dhe funksionet e organeve të pushtetit lokal. "Peja qytet në të cilin vlen të jetohet dhe të vizitohet” 

Ligjin për Qasje në Dokumente Zyrtare Shkarko.pdf 
 

Qyteti i Pejë si vendbanim daton që nga kohërat më të hershme Ilire, dhe ishte qyteti më i rëndësishëm i Dardanisë Antike.

 >> Më Shumë..  

 

Përdorimi i Gjuhëve

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

 
 Lajme

Mbahet takimi i Kuvendit të Komunës
27 shkurt 2018
 Kuvendi i Komunës  në Pejë mbajti takimin e radhës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj,ku në prezencën e Kryetarit,Drejtorëve,mediave dhe qytetarëve të interesuar u debatua për disa pika më rendësi për Komunën tonë të cilat janë  aprovuar për procedim te mëtutjeshëm. më shumë...

NJOFTIM - DREJTORATI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE HIDROEKONOMI
27 shkurt 2018
 Drejtorati për Bujqësi,  Pylltari dhe Hidroekonomi  i fton të gjithë fermerët e interesuar që të aplikojnë për mbështetje përmes programit për pagesa direkte 2018.
Aplikimi zgjatë deri me 31 mars 2018.
më shumë...

Ndihma për familjet në nevojë
23 shkurt 2018
 Komuna e Pejës, përmes Zyrës për Barazi Gjinore në bashkëpunim me kishën katolike në Petërsberg të Gjermanisë kanë ndarë ndihma ushqimore për 40 familje si raste sociale të Komunës së Pejës. më shumë...

NJOFTIM - TAKIMI I ASAMBLESË KOMUNALE
21 shkurt 2018
 Asambleja Komunale në Pejë, të Martën me 27 shkurt 2018 do të mbajë mbledhjen e vetë  të rregullt, duke filluar në ora 10:00, me këtë rend dite. më shumë...

Komiteti për Politikë e Financa mbajti takimin e radhës
16 shkurt 2018
 Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Pejës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj, mbajti takimin e parë inaugurues  te legjislaturës se re. më shumë...

Komuna e Pejës me aktivitete të shumta shënon 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
14 shkurt 2018

Njoftim - Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa
09 shkurt 2018
 Njoftoheni se të Enjten me datë 15 shkurt 2018 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF). më shumë...

Thirrje publike për aplikim për subvencione
31 janar 2018

 


>>
Udhëzimi Administrativ për masat e vçanta për regjistrimin e pronës së paluajtshme të përbashkët në emër të dy bashkëshortëve


 
 
 

Komuna Online

Statuti


riatdhesimi.jpg

Gis Online

Kontakti

Arkivi

Instituti GAP

 

Gjuhët

 

Si t'i qaseni dokumenteve publike në komunën tuaj

Lejet Ndërtimore
 

 
E-Faturat : Tatimit në Pronë

 
 

>> Vegza
 
Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .