Search forums: 

Kërkim i avancuar
Forumi Pjesa e procesit Posta Postimi i fundit
Forum This forum is intended for user groups, their members and topics related to the particular groups.
 
Ç'farë mendoni për uebfaqen e re të Komunës së Prishtinës
Këtu mund të jepni komentet tuaja lidhur me dizajnin e ri të uebfaqes dhe për shërbimet të cilat ofron kjo uebfaqe.
1 4
Psse
(2010-02-22 8:01:22.MD)
 
Projekt Buxheti 2010
Diskutime lidhur me projektbuxhetin e vitit 2010
1 3
public
(2009-12-26 11:22:45.PD)

There are currently no users on-line.