Vizioni ynë për Prishtinën

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.
Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jet
ë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

                                                                      më shumë...

 


 

PRISHTINA OPEN DATAgpropendata_logokkrs-(1).png

Lajme

Takim me OVL-UÇK, Dega në Prishtinë
21 shkurt 2018
Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (Dega Prishtinë), Fatmir Sopi, bashkë me nënkryetarin Sali Vllahiu dhe sekretarin Vehbi Hajzeri, vizituan Komunën e Prishtinës.
 
më shumë...

Drejtori për Planifikimi Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota ka pritur në takim drejtorët dhe zyrtarët e komunave të Vushtrrisë, Skenderajt dhe Mitrovicës
20 shkurt 2018
Në ketë takim është bërë shkëmbimi i përvojës së Komunës së Prishtinës në zhvillimin e bazës së të dhënave për Planifikim Hapësinor me këto komuna, të cilat janë mbështetur nga UN-HABITAT , në kuadër të " Programit për zhvillim Gjithëpërfshirës”. 

më shumë...

DEKLARATË E UNIONIT TË BASHKIVE SHQIPTARE TË RAJONIT PËR KRIJIMIN E QYTETEVE TË QËNDRUESHME NËPËRMJET NISMAVE TË GJELBRA
19 shkurt 2018
Ne, Kryetarët e Komunave, të Prishtinës, Preshevës, Tetovës, Ulqinit, Gostivarit, Prizrenit dhe Bashkive të Tiranës dhe Fierit, u mblodhëm me vullnetin e mirë për të vazhduar bashkëpunimin e fortë dhe afatgjatë të ‘Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon’.
 
më shumë...

Nga seanca solemne për 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë
18 shkurt 2018
Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj; Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi; Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi; Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka; Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari; Nënkryetari i Komunës së Ulqinit, Arian Murati; si dhe Administratori i Përgjithshëm i Bashkisë së Fierit, Florjan Muçaj, nderuan Kuvendin Komunal të Prishtinës në 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

më shumë...

Takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit
18 shkurt 2018
Më 16 dhe 17 shkurt në Prishtinë, u mbajt takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit, ku u diskutua kryesisht për ruajtjen e mjedisit dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit.
 
më shumë...

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës mban seancën solemne sot në orën 14:00
17 shkurt 2018
Sot në orën 14:00 mbahet seanca solemne e Kuvendit Komunal të Prishtinës, kurse në orën 14:30 mbahet konferencë për media ku do të flasin kryetarët e komunave të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit
 
më shumë...

Nesër, mbahet mbledhja solemne e Kuvendit Komunal të Prishtinës
16 shkurt 2018
Nesër, më 17 shkurt, në orën 14:00, Kuvendi Komunal i Prishtinës mban seancë solemne, për nder të Ditës së Shpalljes së Pavarësisë!
 
më shumë...

Ftesë për Propozime për përzgjedhjen e Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi
16 shkurt 2018
“Krijimi i Shoqatave të Pronarëve të Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi” është projekt i financuar nga Banka Botërore që mbështet Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor për të hartuar një plan zbatimi për kërkesën e Ligjit N.04/L-134 për ndërtesat e banimit në bashkëpronësi (NBB)-krijimin e Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) dhe për të promovuar formimin e tyre nëpërmjet një pilot-programi. më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg

e-Kutia

e-kutia.png