Komuna

Konkursi
 

Konkurset

Konkurs za dopunu radnih mesta
objavljen: 10-06-2016
KONKURS ZA PRAKTIČARE
objavljen: 05-05-2016
Konkurs - Vozač
objavljen: 29-01-2016
O B A V E Š T E NJ E
objavljen: 22-12-2015
Kunkurs za nastavnike u IEAA
objavljen: 26-11-2015
Konkurs za Službenik za Odobrenje
objavljen: 02-11-2015
Konkurs - Šef Sektora Katastra
objavljen: 21-10-2015
Konkurs za Šef Sektora Katastra
objavljen: 13-10-2015
Aplikacija za stažiranje
objavljen: 07-10-2015
Službenik za procenjivanje imovine
objavljen: 29-09-2015
Konkurs za Telefonista
objavljen: 28-09-2015
Konkurs za Rukovodilac Personala
objavljen: 29-07-2015
Direkcija za financije i Imovinu
objavljen: 02-07-2015
Konkurs za Rukovodilac nabavke
objavljen: 15-06-2015
Konkurs - Direkcija za Inspekciju
objavljen: 12-06-2015
Rukovodilac Pravnog Sektora
objavljen: 09-06-2015
Konkurs za Vatrogasac
objavljen: 09-06-2015
Konkurs „HORTIKULTURA“
objavljen: 27-01-2015
Konkurs za stipendije
objavljen: 12-12-2014
Konkursa - Trafiku Urban
objavljen: 19-11-2014


pdffff-(2).jpg
Njoftim për konkursin e shpallur publik të datës 20.02.2013

..............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Njoftim për poziten, Zyrtar i lartë për rini

..............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës-Shqip 20.02.2013

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës-Serbisht 20.02.2013
.............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës


pdffff-(3).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës- serbisht

...............................................................................................................................................................

pdffff.jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë  02.05.2012 


pdffff-(1).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës - serbisht                 02.05.2012
...............................................................................................................................................................
PDF.jpg Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë 27.03.2012
...............................................................................................................................................................
PDF)-(3).jpg Konkurs-per-dhenien-e-48-banesave,-ne-shfrytezim-me-qira--per-anetaret-e-familjeve-te-deshmoreve,-te-invalideve-dhe-veteraneve-te-ushtrise-clirimtare-te-Kosoves-(1).pdf

PDF)-(2).jpg  Aplikacion per dhenien e banesave ne shfrytzim me qira per anetaret e familjeve te deshmoreve, te invalidve dhe veteranve te UCK-se.pdf
..............................................................................................................................................................
PDF)-(1).jpg  Konkurs per dhenien e 4 banesave, ne shfrytezim me qira per raste me perkujdesje sociale-.pdf

PDF).jpg Aplikacion per dhenien e banesave ne shfrytzim, rasteve sociale.pdf
.............................................................................................................................................................
PDF-(1).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë, 30.12.2011


.............................................................................................................................................................