Kalendari Kulturor i aktiviteteve në Komunën e Prishtinës

Të gjitha aktivitetet kulturore të cilat do të organizohen në Prishtinë nga Komuna e Prishtinës, institucionet vartëse të saj dhe institucionet tjera të Prishtinës mund t'i gjeni në këtë faqe sipas muajve.

           Janar.jpg   Shkurt.jpg   Mars.jpg        

           Prill-(1).jpg   Maj.jpg   Qershor.jpg

           Korrik.jpg   Gusht.jpg   Shtator.jpg

           Tetor.jpg   Nentor.jpg   Dhjetor.jpg