News

Takim me OVL-UÇK, Dega në Prishtinë | 2018-02-21

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (Dega Prishtinë), Fatmir Sopi, bashkë me nënkryetarin Sali Vllahiu dhe sekretarin Vehbi Hajzeri, vizituan Komunën e Prishtinës.
 
 

Drejtori për Planifikimi Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota ka pritur në takim drejtorët dhe zyrtarët e komunave të Vushtrrisë, Skenderajt dhe Mitrovicës | 2018-02-20

Në ketë takim është bërë shkëmbimi i përvojës së Komunës së Prishtinës në zhvillimin e bazës së të dhënave për Planifikim Hapësinor me këto komuna, të cilat janë mbështetur nga UN-HABITAT , në kuadër të " Programit për zhvillim Gjithëpërfshirës”. 

 

DEKLARATË E UNIONIT TË BASHKIVE SHQIPTARE TË RAJONIT PËR KRIJIMIN E QYTETEVE TË QËNDRUESHME NËPËRMJET NISMAVE TË GJELBRA | 2018-02-19

Ne, Kryetarët e Komunave, të Prishtinës, Preshevës, Tetovës, Ulqinit, Gostivarit, Prizrenit dhe Bashkive të Tiranës dhe Fierit, u mblodhëm me vullnetin e mirë për të vazhduar bashkëpunimin e fortë dhe afatgjatë të ‘Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon’.
 
 

Nga seanca solemne për 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë | 2018-02-18

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj; Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi; Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi; Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka; Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari; Nënkryetari i Komunës së Ulqinit, Arian Murati; si dhe Administratori i Përgjithshëm i Bashkisë së Fierit, Florjan Muçaj, nderuan Kuvendin Komunal të Prishtinës në 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

 

Takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit | 2018-02-18

Më 16 dhe 17 shkurt në Prishtinë, u mbajt takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit, ku u diskutua kryesisht për ruajtjen e mjedisit dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit.
 
 

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës mban seancën solemne sot në orën 14:00 | 2018-02-17

Sot në orën 14:00 mbahet seanca solemne e Kuvendit Komunal të Prishtinës, kurse në orën 14:30 mbahet konferencë për media ku do të flasin kryetarët e komunave të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit
 
 

Nesër, mbahet mbledhja solemne e Kuvendit Komunal të Prishtinës | 2018-02-16

Nesër, më 17 shkurt, në orën 14:00, Kuvendi Komunal i Prishtinës mban seancë solemne, për nder të Ditës së Shpalljes së Pavarësisë!
 
 

Ftesë për Propozime për përzgjedhjen e Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi | 2018-02-16

“Krijimi i Shoqatave të Pronarëve të Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi” është projekt i financuar nga Banka Botërore që mbështet Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor për të hartuar një plan zbatimi për kërkesën e Ligjit N.04/L-134 për ndërtesat e banimit në bashkëpronësi (NBB)-krijimin e Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) dhe për të promovuar formimin e tyre nëpërmjet një pilot-programi.
 

Shtyhen aktivitetet e takimit të dytë të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit | 2018-02-16

Për shkak të vonesave të paparapara të arritjes së disa delegacioneve në Prishtinë, hapja e punimeve të Unionit dhe konferenca për shtyp shtyhen për një kohë tjetër.
 
 

Njoftim për qytetarë nga Drejtoria e Kadastrit | 2018-02-16

Drejtoria e Kadastrit në Komunë të Prishtinës, njofton qytetarët se sot, e premte, 16 shkurt prej orës 12.00,  sistemi për printimin e certifikatave të pronës SIKTK, si dhe sistemi për printimin e kopjeve të planit “Harta Kadastrale/ Cadastral Map” nuk do të jetë në funksion. 

 

Takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit | 2018-02-16

Pas takimit të parë të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit, të mbajtur në Tiranë një vit më parë, kësaj radhe delegacionet nga Tirana, Presheva, Ulqini, Tetova, Gostivari dhe Prizreni do të jetë mysafirë të Komunës së Prishtinës.

 

Ekspozitë nga nxënësit, për nder të shpalljes së pavarësisë | 2018-02-15

Për nder të 10 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Drejtoria e Arsimit e Komunës së Prishtinës në bashkëpunim me Fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka hapur ekspozitën me temën “10 vjet dritë dhe liri”.

 

Sot përurohen Barnatorja dhe Laboratori i ri në QKMF | 2018-02-15

 Sot në ora 13:00, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, do të përurohen Barnatorja dhe Laboratori i ri. 
 

Çerdhja “Yllkat” duhet të rrënohet dhe të rindërtohet | 2018-02-14

Me kërkesë të Drejtorisë Komunale të Arsimit, Drejtoria për Investime Kapitale dhe Menaxhim të Kontratave ka caktuar një komision të përbërë nga 3 inxhinierë të ndërtimtarisë, për ta vizituar çerdhen “Yllkat” në lagjen Vellusha, për shkak sa janë vërejtur disa plasaritje në objekt. Objekti i kësaj çerdheje është ndërtuar në vitin 1984, dhe ka kapacitet për 220 fëmijë.
 

Drejtori për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota, priti në takim koordinatorin për Kosovë dhe Shqipëri të Fondit të Hapur Rajonal për Efiçiencë të Energjisë të GIZ-it për Evropën Juglindore, Aheron Hizmo | 2018-02-14

Takimi vjen pas nënshkrimit të Letrës së Interesit nga ana e Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, për bashkëpunim në projektin rajonal për Mobilitet të Qëndrueshëm në vendet e Evropës Juglindore (ang. SUMSEEC). Gjithashtu, u diskutua edhe për Planin e Mobilitetit të Prishtinës.
 
 
Duke paraqitur rezultatet 1-15 (of 2651)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS