News

NPK "Hortikultura" ka filluar mbjelljen e luleve | 2010-03-17


Ndërmarrja Publike Komunale "Hortikultura" , ka filluar mbjelljen e luleve në hapësirat publike të qytetit. Ky projekt do të zgjasë 45 dite, dhe është paraparë që gjatë këtij viti të mbillen rreth 240 mijë lule të të gjitha llojeve të kualitetit të lartë hibrid.


 

Komuna e Prishtinës organizon konferencë për media | 2010-03-16

Komuna e Prishtinës, nesër më 17 mars të këtij viti në orën 11.00, organizon konferencë me gazetarë.
Temë e kësaj konference do të jetë: Ndarja e subvencionove për vitin 2010.
Konferenca mbahet në objektin e Komunës së Prishtinës, (kati dytë, salla nr. 37 ).
Ftohen përfaqësuesit e mediave të marrin pjesë në këtë konferencë.


 

Këshilli i drejtorëve mori vendim për lirimin e hapësirave publike | 2010-03-16


Këshilli i drejtorëve i Komunës së Prishtinës, nën udhëheqjen e kryetarit Isa Mustafa, në mbledhjen e sotme diskutoi dhe miratoi disa vendime sipas pikave të rendit të ditës të parapara për këtë mbledhje.


 

QKFP ka përgatitur program kulturor me rastin e Ditës së Mësuesit | 2010-03-05

 

Qendra Kulturore e Fëmijëve të Prishtinës,  me rastin e  7 Marsit Ditës së Mësuesit dhe  8 Marsit Ditës së  Gruas, më  8 mars 2010, ne orën 12.00, në Pallatin e Rinise, Kulturës dhe të Sporteve
( salla e kuqe), do të mbaj një program kulturor-artistik.  Fëmijët e kësaj qendre do të paraqiten me  këngë, balet, vallëzim modern, vallëzim folklorik, recitime.

Ftohen përfaqësuesit e mediave të përcjellin këto aktivitete. 

Nga mbledhja e Këshillit të drejtorëve të Komunës së Prishtinës | 2010-03-04

Këshilli i drejtorëve i Komunës së Prishtinës, nën udhëheqjen e kryetarit Isa Mustafa, në mbledhjen e sotme diskutoi dhe miratoi pikat e rendit të ditës të parapara për këtë mbledhje. 

Korrigjim: Nuk është sulmuar Liridon Restelica, por Liridon (Gafurr) Shala | 2010-03-02

Në njoftimin e datës 1 mars 2010, me titull “Në vendin e punës sulmohet roja e parkut të qytetit”, lëshuar nga Zyra për marrëdhënie me publikun e Komunës së Prishtinës, lidhur me sulmin ndajë rojës se parkut te qytetit, gabimisht është shkruar mbiemri Restelica, në fakt është sulmuar Liridon (Gafurr)Shala, nga Komuna e Lipjanit.
I kërkojmë ndjesë për këtë lëshim, Liridon Shalës dhe familjes së tij.


 

Në vendin e punës sulmohet roja e parkut të qytetit | 2010-03-01

Liridon Restelica , roje e parkut të qytetit, punëtorë i N.K. “Hortikultura”, sot, rreth orës 13:40, është sulmuar nga katër persona me armë të ftohta, ku për pasojë ka marrë disa therje me thikë në kokë dhe pjesë tjera të trupit.
 

Urbanistët holandez sjellin përvojën e tyre në Prishtinë | 2010-02-26

Komuna e Prishtinës, së bashku me Institutin e Arkitekturës së Holandës (NAI) dhe Archis Interventions organizuan Debatin në Turne – Prishtina, si pjesë  e serisë së Debatit në Turne të NAI.
 

Përfaqësues të BADEA-së vizitojn Komunën e Prishtinës | 2010-02-26

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Avdullah Hoti dhe drejtori i Drejtorisë për Ekonomi dhe Zhvillim, Agim Dibrani, sot, pritën në një takim përfaqësuesit e Agjencisë për projekte me karakter social, të shoqëruar nga Agim Shahini, kryetar i AKB-së.
 

Reagim Komuna e Prishtinës nuk i ka borxh PTK-së | 2010-02-26

Në të përditshmen “Tribuna shqiptare” nr. 142, të datës 26 shkurt 2010, në ballinën e gazetës dhe në faqen nr. 9, është publikuar shkrimi me titull “Komuna nuk i shlyen borxhet”, ku përsëri nga zyrtarët e PTK-së, akuzohet Komuna e Prishtinës për mos “pagesë të borxhit” të pa qenë.

 

Këshilltaret komunal miratuan Statutin e Komunës së Prishtinës | 2010-02-25

Kuvendi i Komunës së Prishtinës, sot, mbajti mbledhjen e radhës të cilën e udhëhoqi, kryesuesi, Sami Hamiti.


 
Duke paraqitur rezultatet 2641-2651 (of 2651)
 |<  <  168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 >  >|

RSS