News

Ndotja e ajrit – Zgjidhjet më të mira përmes qytetarisë aktive | 2018-02-12

Komuna e Prishtinës vazhdon me aktivitetet konkrete në drejtim të uljes së nivelit të ndotjes së ajrit. Me propozim të një qytetareje, në jemi angazhuar dhe kemi vendosur kontaktet e para për blerjen e City Tree.
 
 

Sqarim lidhur me terminët në Qendra të Mjekësisë Familjare | 2018-02-12

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Prishtinës nga janari i këtij viti ka filluar pilot-projektin për caktimin e terminëve për vizita kontrolluese në Qendra të Mjekësisë Familjare. 

 

Vlerësimi i komisionit për ndarjen e banesave për kategoritë e luftës | 2018-02-12

Bashkëlidhur gjeni rezultatet e nxjerra nga komisioni për ndarjen e banesave për kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së. 

 

Pagesa e faturave të mbeturinave | 2018-02-09

Komuna e Prishtinës ka filluar të bëjë shpërndarjen e faturave për shërbimin e menaxhimit të mbeturinave. 
 
 

Drejt restaurimit të Hamamit | 2018-02-09

Drejtori i Kulturës, Yll Rugova, bashkë me ekspertë nga Turqia, kanë vizituar sot Hamamin, për të bërë kështu vlerësimin fillestar lidhur me projektin për renovimin e tij.
 
 

Renovohen Laboratori dhe Barnatorja në QKMF | 2018-02-09

Kanë përfunduar renovimet në Laboratorin dhe Barnatoren e Qendrës Kryesor të Mjekësisë Familjare.
 
 

Nënkryetari Pacolli takohet me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe zëvendësministrin e Bujqësisë, Shukri Maxhuni | 2018-02-08

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli, u takua me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, me të cilin diskutoi lidhur me parkun e biznesit në Prishtinë, si dhe ndihmën që mund t’i jep qeveria komunës në këtë drejtim.
 
 

Subvencionet nga DKRS – Hapja e llogarive online për aplikim | 2018-02-07

Gjatë muajit shkurt, do të shpallet thirrja për të aplikuar për subvencione nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Prishtinës. Si shumë procedura tjera administrative, edhe subvencionet në DKRS tashmë janë dixhitalizuar. 
 
 

Hapet Kuzhina Qendrore | 2018-02-07

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti mori pjesë sot në hapjen e Kuzhinës Qendrore, kuzhinë kjo që furnizon me ushqim të gjitha çerdhet publike të Prishtinës dhe ato me bazë në komunitet.
 
 

Takim me Ambasadorin Minxhozi | 2018-02-07

Kryetari Shpend Ahmeti bashkë me Nënkryetarin Selim Pacolli pritën në takim ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë, Qemal Minxhozin.
 
 

Konferencë në Teatrin Dodona | 2018-02-07

Sot në ora 12:00, në Teatrin Dodona do të mbahet konferencë për media ku do të flitet për shfaqjen e nesërme.
 
 

Njoftim për media - Hapja e Kuzhinës Qendrore | 2018-02-06

Nesër, në ora 13:30, Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti do ta bëjë hapjen e Kuzhinës Qendrore, të bartur në objektin e ri mbrapa çerdhes në Ulpianë.
 
 

Njoftim për qytetarë - Drejtoria e Urbanizmit | 2018-02-06

Drejtoria e Urbanizmit e Komunës së Prishtinës ju njofton se, duke filluar nga data 12.02.2018, do të fillojë zbatimin e orarit të ri të punës në sportelin, i cili gjendet në katin III, në hapësirat e kësaj drejtorie, për pranim-dorëzimin e akteve administrative dhe shkresave të tjera zyrtare, të nxjerra pas shqyrtimit apo përfundimit të procedurës administrative, sipas kërkesave tuaja.

 

Njoftim nga Drejtoria e Kadastrit | 2018-02-06

Drejtoria e Kadastrit në Komunë të Prishtinës, njofton qytetarët se sistemi për printimin e certifikatave të pronës SIKTK, si dhe sistemi për printimin e kopjeve të planit “Harta Kadastrale/ Cadastral Map” nuk është duke punuar.
 
 

Qendra moderne për Autizëm dhe Down Syndrome | 2018-02-06

Një delegacion i Komunës së Prishtinës i përbërë nga nënkryetari z. Selim Pacolli, Drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale z. Arben Vitia, si dhe znj. Linda Spahiun dhe znj. Mimoza Sylejmanin nga zyra e regjenerimit urban, bashkë me përfaqësuesen e shoqatës të Down Syndrom Kosova, znj. Sebahate Hajdini-Beqiri, dhe përfaqësuesin e shoqatës Autizmi, z. Arif Daka, u pritën nga kryetari i Serçuklu-Konya në Turqi, z. Uğur İbrahim Altay. 
 
 
Duke paraqitur rezultatet 16-30 (of 2651)
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS