News

Konferencë e jashtëzakonshme | 2018-01-29

 Sot në ora 17:00, në objektin e vjetër të Komunës së Prishtinës, Komuna e Prishtinës bashkë me Ministren e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, si dhe Ministrin i Punëve të Brendshme, do të mbajnë konferencë të jashtëzakonshme për media ku do të njoftoheni lidhur me masat që do të ndërmarrim së bashku për uljen e nivelit të ndotjes së ajrit.
 

Njoftim nga Drejtoria e Kadastrit | 2018-01-29

Njoftojmë qytetarët e Prishtinës se për shkak të problemeve në rrjetin e brendshëm qeveritar, aktualisht është e pamundur lëshimi i dokumenteve si certifikata e pronës dhe kopja e planit.

 

Të enjten, mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prishtinës | 2018-01-29

Të enjten, 01 shkurt 2018 me fillim në orën 15:00 mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prishtinës.
 
 

Takim me Ambasadoren e Turqisë | 2018-01-26

Kryetari Shpend Ahmeti u takua sot me Ambasadoren e Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç.
 
 

Obelisk për ushtarët e rënë të NATO-s | 2018-01-26

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti sot në takim pune Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha.
 
 

Diskutimi publik: Jeta në ndërtesat në bashkëpronësi | 2018-01-26

Sot në Komunën e Prishtinës u mbajt diskutimi publik lidhur me organizmin e jetës në ndërtesat në bashkëpronësi.

 

Takim me Ambasadorin e Zvicrës, Jean Hubert Lebet | 2018-01-26

Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim Ambasadorin zviceran Jean Hubert Lebet. Në këtë takim u diskutua për zhvillimet politike në Kosovë, me theks të veçantë në sfidat nëpër të cilat po kalon shteti jonë për luftimin e korrupsionit dhe zhvillimin ekonomik.
 
 

Komuna e Prishtinës ndërton pjerrinat për personat me nevoja të veçanta | 2018-01-24

Komuna e Prishtinës në vazhdimësi është angazhuar që t’i identifikojë rastet e personave me nevoja të veçanta, ashtu që të punohet për lehtësimin e qasjes si në institucionet komunale, ashtu edhe në banesat e tyre.


 
 

Kryetari Ahmeti pritet në takim nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj | 2018-01-23

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti i shoqëruar nga nënkryetari Selim Pacolli dhe Genc Bashota, drejtor për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm e Gëzim Mehmeti, drejtor për Investime Kapitale dhe Menaxhim të Kontratave takuan sot Ministren e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj.

 

Njoftim për mbajtjen e takimeve publike për nominimin e anëtarëve të komuniteteve joshumicë në komitetin për komunitete | 2018-01-23

Njoftohen anëtarët e komuniteteve joshumicë për pjesëmarrje në takimet publike të organizuara nga Komuna e Prishtinës për nominimin e anëtarëve të komuniteteve joshumicë në Komitetin për Komunitete.

 

Programi i vetëpunësimit për persona të riatdhesuar - Thirrje për aplikim | 2018-01-23

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka shpallur Programin e Vetëpunësimit për personat e riatdhesuar që është financuar nga Ministria e Punëve të Brendshme. 
 
 

FTESË për prezantimin e projektit “Krijimi i Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) të Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi” | 2018-01-21

Ftohen PRONARËT E BANESAVE KOLEKTIVE (ndërtesave të banimit në bashkëpronësi) të marrin pjesë në takimin e përbashkët me ç’rast do të prezantohet projekti “Krijimi i Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) të Ndërtesave të banimit në bashkëpronësi”. Ky projekt është i financuar nga Banka Botërore përmes Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZHE) dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) dhe zhvillohet në bashkëpunim të ngushtë me komunën e Prishtinës.
 
 

Studentë nga Vjena dhe Venediku vizituan Komunën e Prishtinës | 2018-01-19

Shumë studente e studentë nga Vjena dhe Venediku, erdhën sot për vizitë në objektin e Komunës së Prishtinës.
 
 

Mbledhja e parë e Kuvendit Komunal të Prishtinës | 2018-01-18

Sot u mbajt mbledhja e parë e Kuvendit Komunal të Prishtinës, ku u votua për Kryesuesin e Kuvendit, Komitetin për Politikë dhe Financa si dhe për caktimin e anëtarëve në komisionet e aksionarëve të Ndërmarrjeve Publike të Komunës së Prishtinës, si në vijim
 
 

Njoftim për mbledhjen e parë e Kuvendit Komunal | 2018-01-17

Nesër në ora 10:00, do ta mbahet mbledhja e Kuvendit Komunal të Prishtinës, ku do të formohet Komiteti për Politikë dhe Financa si dhe do të caktohen anëtarët e komisioneve të aksionarëve nëpër ndërmarrjet publike komunale.
 
 
Duke paraqitur rezultatet 46-60 (of 2651)
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS