News

Nesër, mbahet mbledhja e parë inauguruese e Kuvendit Komunal të Prishtinës | 2017-12-19

Nesër, e mërkurë, 20 dhjetor 2017 me fillim në orën 10:00 mbahet mbledhja e parë inauguruese e Kuvendit Komunal të Prishtinës me këtë rend dite:
 
 

​​Takim pune me përfaqësues të Komunës së Gostivarit | 2017-12-15

Përfaqësues të Komunës së Gostivarit vizituan dje Komunën e Prishtinës. Shefi i kabinetit të kryetarit, Seadin Ejupi, Shefi i zyrës për komunikim me publikun, Jasin Demiri dhe Këshilltari për sisteme të informacionit, u priten nga Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushi.

 

Njoftim për anulimin e dhënies në mbikqyerje të përkohshme të vend-gjuetive të përbashkëta | 2017-12-13

Bazuar në Ligjin nr. 02/L-53 për Gjueti, neni 37, paragrafi 37 dhe Udhëzimit Administrativ nr. 06/2009 neni 4,5 dhe 6, me datë 21.11.2017 Komuna e Prishtinës- Drejtoria për Bujqësi ka shpall ofertë publike për dhënie në mbikëqyrje të përkohshme të vend-gjuetive të përbashkëta në territorin e Komunës së Prishtinës.
 
 

Sonte ndizen dritat e fundvitit në sheshin "Zahir Pajaziti" | 2017-12-11

Sonte, në ora 18:00, në sheshin "Zahir Pajaziti"  Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti do të ndezë dritat e festave të fundvitit.
 
 

Njoftim | 2017-12-08

Të nderuar miq të T.Q.P. Dodona, sidomos ju fëmijë të dashur ju njoftojmë që me datën 09.12.2017 në ora 12:00 dhe 13:00 do të fillon sezoni pas renovimit me shfaqjen “Libri shumë ngjyrësh”. 
 
 

Njoftim nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit | 2017-12-07

Ju njoftojmë se Komuna e Prishtinës, gjegjësisht Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Sektori i sportit, edhe për këtë vit do të bëjë zgjedhjen e sportistëve të dalluar për vitin 2017, andaj kërkojmë nga ju të na i dërgoni propozimet për sportistin, trajnerin, gjyqtarin dhe shpresën e vitit të përzgjedhur nga ana juaj.
 
 

Të shtunën testohet sistemi i alarmimit | 2017-12-01

Nesër me 2 dhjetor 2017 (e Shtunë) në ora 12:00, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. 
 
 

Unë / Ty Dashuri në Paketë | 2017-11-29

Drejtoria Komunale e Arsimit e Prishtinës, në bashkëpunim me organizatën “MUTE Fondation” me rastin e festave të fundvitit ka organizuar aktivitete të ndryshme festive me fëmijët e Kryeqytetit. 
 
 

U hap panairi "Blej Shqip" | 2017-11-27

Sot, nën organizimin e Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Tregtisë së Republikës së Shqipërisë, në sheshin "Skënderbeu" në Prishtinë, u hap panairi "Blej Shqip" 2017 për nder të ditës së flamurit.
 
 

Filloi renovimi i laboratorit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare | 2017-11-25

Pas përfundimit të renovimit sipas standardeve më moderne të kabinetit të radiologjisë, si dhe kompletimit me Rentgen digjital e ultrazë për ekzaminimin e gjirit (për herë të parë në Komunën e Prishtinës), filloi renovimi edhe i laboratorit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare.
 
 

Aktivitetet e Komunës së Prishtinës për datat 27 dhe 28 nëntor | 2017-11-24

Aktivitetet kulturo-artistike në Prishtinë për nder të festës kombëtare:
 
 

Thirrje për aplikim - Lëmia e shpeztarisë | 2017-11-20

Njoftohen  të gjithë të interesuarit të cilët posedojnë ferma komerciale të pulave për vezë në  territorin e Komunës së Prishtinës se mund të aplikojnë për subvencione që do bëhet nga ana e Komunës së Prishtinës.
 

Ofertë publike për dhënien në mbikqyerje të përkohshme të vend-gjuetive të përbashkëta - DREJTORIA E BUJQËSISȄ | 2017-11-20

Bazuar në Ligjin  Nr. 02/L-53 për Gjuetinë, neni 37 paragrafi 37.4 dhe Udhëzimi Administrativ NR. 06/2009, neni 4, 5 dhe 6, Kuvendi Komunalë Prishtinë- Drejtoria e Bujqësisë shpall ofertë publike mbi dhënien në mbikëqyerje të vendgjuetive të përbashkëta që shtrihen në territorin e Prishtinës. 
 
 

FTESË PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN “BLEJ SHQIP” 2017 | 2017-11-17

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në Republikën e Shqipërisë, organizon panairin tradicional “Blej Shqip” 2017 për nder të ditës së flamurit.

 

Njoftim nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit | 2017-11-17

Ju njoftojmë se Komuna e Prishtinës, gjegjësisht Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Sektori i sportit, edhe për këtë vit do të bëjë zgjedhjen e sportistëve të dalluar për vitin 2017, andaj kërkojmë nga ju të na i dërgoni propozimet për sportistin, trajnerin, gjyqtarin dhe shpresën e vitit të përzgjedhur nga ana juaj.
 
 
Duke paraqitur rezultatet 76-90 (of 2651)
 |<  <  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  >  >| 

RSS