News

Njoftim për qytetarë | 2017-11-14

Njoftohen qytetarët të cilët marrin shërbime në Komunën e Prishtinës, të gjendjes civile, e-kiosku (komuna e vjetër) dhe tatimi në pronë se për shkak të problemeve me rrjetin  kemi ngadalësim të ofrimit të shërbimeve. 
 

Pronat trajtohen në mënyrë të barabartë në planifikim | 2017-11-10

Zonimi i tokës së komunës, që do të përfundojë në vitin 2018, ka për qëllim zhvillimin e qytetit sipas principeve të planifikimit hapësinorë, që e kanë njeriun dhe ambientin në rend të parë. Shumicën e problemeve urbane të Prishtinës i ka shkaktuar mënyra planifikimit përmes planeve rregulluese urbane, që në veçanti i ka dëmtuar zonat e banimit.
 
 

Thirrje për aplikim për Tregun e fundvitit | 2017-11-10

Tregu i Fundvitit, aktivitet ideuar dhe organizuar nga Komuna e Prishtinës në prag të festave të fundvitit ka për synim mbështetjen e bizneseve të vogla.

 

Të shtunën testohet sistemi i alarmimit | 2017-11-03

Nesër me 4 nëntor 2017 (e Shtunë) në ora 12:00, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. 
 
 

Autobusë të rinj në linjën 3 | 2017-11-01

Nga sot, sipas kërkesave të qytetarëve të kësaj zone, nga ora 06:10 në mëngjes e deri në ora 22:00 në mbrëmje, autobusë të rinj të Trafikut Urban do të operojnë në linjën 3.
 
 

Diskutim publik për draft rregulloren për të hyra vetanake për institucione kulturore vartëse të Komunës së Prishtinës | 2017-10-31

Njoftohen qytetarët e Prishtinës që me datën 13.11.2017 në orën 11:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Prishtinës do të mbahet diskutimi publik për “Rregulloren për të hyra vetanake për institucione kulturore vartëse të Komunës së Prishtinës”.
 
 

Çerdhet e reja furnizohen me material didaktik dhe kënde të punës | 2017-10-26

Komuna e Prishtinës ka krijuar një model të qëndrimit ditor në çerdhet me bazë në komunitet, për edukim të hershëm të fëmijëve.

 

E-kiosku i ri, me shërbime të reja | 2017-10-19

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, bashkë me Nënkryetarin Muhedin Nushi, prezantuan sot e-kiosku e ri, me shumë funksione të reja për dallim nga e-kiosku që e kemi vendosur vite më parë.
 
 

Përurohet këndi ri i lojërave në Parkun e Qytetit | 2017-10-18

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, bashkë me ambasadoren turke në Kosovë Kıvılcım Kılıç si dhe përfaqësuesit e TIKA-s. përuruan sot këndin e ri të lojërave në Parkun e Qytetit.

 

Tetori – muaji i mundësive të barabarta profesionale për personat me aftësi të kufizuara | 2017-10-17

Me rastin e hapjes së fushatës ndërkombëtare “Tetori – muaji i mundësive të barabarta profesionale për personat me aftësi të kufizuara”, me qëllim të zbatimit të Ligjit Nr. 03/L-019 dhe Udhëzimit administrativ Nr. 03/2010 për Procedurat e aplikimit për njohjen e të drejtave në aftësim, riaftësim dhe punësim të personave me aftësi të Kufizuara, sot, më 17 tetor në Komunën e Prishtinës u ftuan  10  me aftësi të kufizuara, që të jenë pjesë e stafit Komunal për dy ditë radhazi.

 

Aktiviteti 'Komuniteti shpëton jetë" | 2017-10-16

Qendra e Mjekësisë Urgjente (QMU) në koordinim me Drejtorinë e Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës sot, me datën 16 tetor 2017 nga ora 11:00 -14:00, do të i bashkohet aktiviteteve ndërkombëtare me moton" komuniteti shpëton jetë".

 

Nesër mbahet Mbledhja e gjashtë e Kuvendit Komunal të Prishtinës | 2017-10-08

Nesër, më 09 tetor, në ora 10:00, mbahet Mbledhja e gjashtë e Kuvendit Komunal të Prishtinës.
 
 

Nga sot, me aplikacion në telefon për vendndodhjen e autobusëve | 2017-10-06

Sot u lansua aplikacioni më i ri për Trafikun Urban, i prodhuar nga AppBites, aplikacion ky që e tregon vendndodhjen e saktë të autobusëve nëpër rrugët e Prishtinës. Ky aplikacion mund të shkarkohet edhe në sistemin IOS edhe në Android.
 
 

Nesër bëhet testimi i rradhës i sistemit të alarmimit | 2017-10-06

Nesër me 7 tetor 2017 (e Shtunë) në ora 12:00, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. 
 
 

Konkurs për mësim joformal për vitin 2017-2018 | 2017-10-03

Në bazë të nenit 28, paragrafi 2 të Ligji nr. 04/l-138 për Arsimin dhe Aftësimin Profesional dhe në bazë të,  nenit 12, paragrafi 1 të Ligjit nr. 04/l-143 për Arsimin dhe Aftësimin për të rritur në Republikën e Kosovës: Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e vijuesve të rritur në arsimin e mesëm të lartë të arsimit profesional klasa X.
 
 
Duke paraqitur rezult