News

Regjistrimi për votim përmes ekipeve mobile të personave me nevoja të veçanta - KKZ Prishtinë | 2017-09-06

Regjistrimi për votim përmes ekipeve mobile të personave me nevoja të veçanta - KKZ Prishtinë

 

PERIUDHA E KONFIRMIMIT DHE KUNDËRSHTIMIT TË LISTËS VOTUESE - KKZ Prishtinë | 2017-09-06

PERIUDHA E KONFIRMIMIT DHE KUNDËRSHTIMIT TË LISTËS VOTUESE - KKZ Prishtinë
 

Informatë - I ftuar në emisionin Pasdite në Tribunë nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushi | 2017-09-05

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës Muhedin Nushi, sot prej orës 17:00 do të jetë pjesë e emisionit Pasdite në Tribunë në Tribuna Channel.

 

 

Thirrje për prodhim të audio incizimeve | 2017-09-05

Thirrje krijuesve për aplikim me projekt propozime për PRODHIM TË AUDIO INCIZIMEVE në fushën e MUZIKËS. Audio incizimi mund të jetë muzikë klasike, xhaz, muzikë rock dhe alternative.
 

Platformë dixhitale për menaxhimin e subvencioneve në Drejtorinë e Kulturës | 2017-09-05

Në kuadër të projekteve konkrete për transparencë të plotë, Komuna e Prishtinës prezantoi sot platformën e re dixhitale për menaxhimin e subvencioneve në Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, platformë kjo e realizuar në bashkëpunim me UNDP-në.
 
 

Për një vit sa më të suksesshëm shkollor | 2017-09-04

Sot, në ditën e parë të mësimit për vitin shkollor 2017-2018, vizituam shkollat “Ismail Qemali” dhe “Faik Konica”, për t’iu dëshiruar nxënësve dhe personelit arsimor fillim të mbarë.
 
 

Të shtunën testohet sistemi i alarmimit | 2017-08-31

Më 1 shtator 2017 (e shtunë) në ora 12:00, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. 

 

Nesër, Komuna e Prishtinës mban diskutimin e përgjithshëm përmbyllës për buxhetin | 2017-08-29

Nesër, në orën 10:00 mbahet diskutimi i përgjithshëm përmbyllës për planifikimin e buxhetit për vitin e ardhshëm. Diskutimi do të mbahet në Sallën e Kuvendit Komunal të Prishtinës.
 
 

Vizitë në çerdhet me bazë në komunitet, bashkë me UNICEF | 2017-08-29

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me zv. shefin e UNICEF-it në Kosovë, James Mugaju, vizituan sot dy çerdhe me bazë në komunitet, “Botanika” dhe “Shkronjat”.
 
 

Informata nga shërbimi i votuesve - KKZ Prishtinë | 2017-08-28

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT - 26 Korrik – 12 Shtator

 

Nesër, Komuna e Prishtinës mban tri dëgjime buxhetore | 2017-08-28

Diskutimet publike buxhetore mbahen me qëllim të marrjes së sugjerimeve të qytetarëve për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve.
 
 

Nesër, Komuna e Prishtinës mban tri dëgjime buxhetore | 2017-08-27

Diskutimet publike buxhetore mbahen me qëllim të marrjes së sugjerimeve të qytetarëve për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve.


 
 

Komuna e Prishtinës organizon dëgjime publike buxhetore | 2017-08-22

Diskutimet publike buxhetore mbahen me qëllim të marrjes së sugjerimeve të qytetarëve për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve.

 

Drejtoria e Arsimit shpall konkurs plotësues për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018 | 2017-08-21

Në bazë të nenit 5, shkronja b) të Ligjit Nr. 03/L-068 për Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës, nenit 17, shkronja h) të Ligjit NR. 03/L-040  Për Vetëqeverisjen Lokale, në bazë të Udhëzimit Administrativ Nr. 22/2013 për Numrin maksimal të nxënësve për klasë dhe raporti mësimdhënës nxënës, si dhe në pajtim me udhëzimet dhe/ose procedurat dhe standardet e përgjithshme të shpallura nga MASHT: Drejtoria e Arsimit shpall konkurs plotësues për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018.

 

Hapen tri paralele të reja për edukim parafillor nëpër fshatrat e Prishtinës | 2017-08-16

Në vazhdën e punëve dhe detyrave të shumta në funksion të ngritjes dhe përmirësimit të cilësisë në arsim dhe krijimit të kushteve më të mira në nivelin e arsimit parauniversitar,  Drejtoria e Arsimit për vitin e ri shkollor 2017/18, do t’i rrisë kapacitetet për përfshirjen e fëmijëve në edukimin parafillor.
 
Duke paraqitur rezultatet 121-135 (of 2651)
 |<  <  5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14  >  >| 

RSS