Shtyhen aktivitetet e takimit të dytë të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit - 16 shkurt 2018

Për shkak të vonesave të paparapara të arritjes së disa delegacioneve në Prishtinë, hapja e punimeve të Unionit dhe konferenca për shtyp shtyhen për një kohë tjetër.
 
Për orën e saktë të fillimit të mbledhjes, ju informojmë gjatë ditës.
 
Ju falemnderit për mirëkuptim!
 

RSS