Sot përurohen Barnatorja dhe Laboratori i ri në QKMF - 15 shkurt 2018

 Sot në ora 13:00, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, do të përurohen Barnatorja dhe Laboratori i ri. 
 Ju ftojmë të na ndiqni.
 

RSS