Takimi i dytë i Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit - 16 shkurt 2018

Pas takimit të parë të Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit, të mbajtur në Tiranë një vit më parë, kësaj radhe delegacionet nga Tirana, Presheva, Ulqini, Tetova, Gostivari dhe Prizreni do të jetë mysafirë të Komunës së Prishtinës.

Sot, në ora 13:15, në sallën e Kuvendit Komunal, do të bëhet hapja e punimeve të këtij Unioni, me ç’rast do të mbajë fjalë rasti Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.
 
Kurse, në ora 14:00, do të mbahet konferenca tjetër për media, pas takimit të kryetarëve të këtyre komunave.
 
Ju ftojmë të na ndiqni.
 
 

RSS