Welcome to Prishtina

Sign in Register


Faqja e Prishtinës do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

untitled.bmp
 
Aid Management Platform
                (AMP)

__________________________

Contact the municipality
telefon-fiks.jpg
 
Central: 038/ 230 900


 

Tema


   
        rregulloret-(1).jpg 
                     Pravilnik