Mirë se erdhët në Komunën e Prizrenit!

Web-faqja e komunës së Prizrenit ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të ndëruar qytetar, komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë parreshtur që, së bashku me Ju, t'i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimarrjes.
 
 

 

Lajme

Ftesë për mbledhje të jashtëzakonshme për 01.03.2018
27 shkurt 2018
Ftesë për mbledhje të jashtëzakonshme  kliko në link
më shumë...

Urime dekada e parë e pavarësisë së Kosovës!
16 shkurt 2018
Kosova dhe Prizreni kanë potencial dhe energji për ndryshime pozitive. Tani është koha të kthejmë shpresën dhe optimizmin e rinisë që të mësojnë, veprojnë dhe punojnë për qytetin e vendin. E ardhmja është e sigurtë vetëm nëse punojmë bashkë, të gjithë, këtu dhe tani.

Urime, shëndet e mbarësi për të gjithë – Gëzuar!
më shumë...

F T E S Ë
16 shkurt 2018
Ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen Solemne të Kuvendit të Komunës
së Prizrenit, me rastin e Festës së 17 Shkurtit Ditës së Shpalljes së Pavaresisë së
Republikës së Kosovës.  për ftesën Kliko në link
më shumë...

Zgjerimi i Rrugës Rajonale R 107
12 shkurt 2018

U R D H Ë R E S Ë
05 shkurt 2018
NDALOHET rreptësisht pirja e duhanit brenda hapësirave të objektit të Kuvendit Komunal, për punëtoret e punësuar në Kuvendin Komunal.
më shumë...

Plani i Veprimit te Transparences Komunale  Prizren - 2017

Shpalljen e Listave Pëfundimtare për 90 Banesave në Shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale


Shpallje Publike të  Listave Paraprake për  90 banesave në shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

Strategjia komunale për Informim, Komunikim dhe Pjesëmarrje Qytetare 2015-2018


Njoftim - regjistri shtetror i ndertimeve pa leje deri me daten 05.02.2015


Regjistri i pronës (ngastra kadastrale) së Komunës së Prizrenit

Regjistri i lokaleve të Komunës së Prizrenit 2014

Raport për funkcionimim e Komunave të Republikës së Kosovës

Raport i shkurtër nga konferenca Prizreni dhe UNESCO - Alternativat e përfshirjes. Prizren 16-17 Maj 2013

Tabela e Shpenzimeve për Leje të Ndërtimit ne Komunen e Prizrenit
 

 Prizreni 360Statuti i Komunës
Telefonat me rëndësi

Konkurset për vendet e reja të punës


EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

 
Lajmet flesh

AID MANAGEMENT PLATFORM (AMP)
eGov-forumInvesto në Prizren
Anketa e Komunës

PrizrenAnketa Sa po ju pëlqen webfaqja e jonë?
 
 
 
 

 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit