Welcome to PrizrenFaqja e Prizrenit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

AplikoOnline.jpg

Prizren 360

 

Municipality Statut

 

Municipality Status


Konkurse

 

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

 

AID MANAGEMENT PLATFORM (AMP)

 

eGov-forum

 

Investo në Prizren

 

Anketa e Komunës

PrizrenAnketa Sa po ju pëlqen webfaqja e jonë?
 
 
 
 

Online Apply