Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

UA-(2).jpg
Njoftimi-per-tatim-ne-prone.jpg

 

Lajme

Kryetari takim me drejtorët e drejtorive komunale
27 shkurt 2018

Kryetari i Komunës Smajl Latifi gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim konsultativ me drejtorët e Drejtorive Komunale.

më shumë...

Mbledhje e përbashkët ndërmjet DKA-së, kryesisë së Këshillit të Prindërve dhe kryesisë së Sindikatës së Bashkuar të Arsimit në Rahovec
23 shkurt 2018

Në mbledhjen e përbashkët të Drejtorisë Komunale të Arsimit, kryesisë së Këshillit të Prindërve, kryesisë të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit për Rahovec dhe drejtorëve të shkollave ndër të tjera janë debatuar shumë çështje që ndërlidhen me mbarëvajtjen e procesit edukativ-arsimor në komunën e Rahovecit.

më shumë...

Kryetari Latifi takimi me mjeket dhe infermieret e QKMF-së në Rahovec
22 shkurt 2018

Kryetari i komunës Smajl Latifi ka deklaruar gjatë një takimi me mjekë dhe infermierë se QKMF-ja në Rahovec duhet të ofrojë shërbime edhe më cilësore për të gjithë pacientët e komunës tonë.

më shumë...

Vendim për ndarjen e subvencioneve nga DKRS
22 shkurt 2018

 

Hyrja


Komuna Online

Buxheti 2018

Raportet Financiare

Lista e projekteve kapitale 2018

KAB-i

Raportet e Kryetarit
riatdhesimi.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale-(1).jpg

Raporti-i-performances.jpg
Fushata-per-ngritjen-e-vetedijesimit--Mos-e-bo-berllog----Projekti-DEMOS--2016.jpg

Gjendja Civile

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Buletini-(1).jpg

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpg

Logo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpgfatura-online-(1).jpg