Welcome to RahovecFaqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!  read more...
udhezuesi.jpgRahovec Schoolyard Competion Guidelines

 

Sign in


Online ApplyThe-right-on-protection-of-personal-data.jpg

Gjendja Civile


Municipality statute