Mirë se vini në Shtime

 

Faqja e Shtimes do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!                   

 

Historiku

Në Web faqe të Komunës së Shtimes qytetarët do të mund të njihen me strukturën organizative të ekzekutivit dhe legjislativit, në radhë të parë e pastaj edhe për rolin, detyrat dhe përgjegjësitë ndaj qytetarëve.

Të gjitha ngjarjet me rendësi për komunën dhe më gjerë do të prezentohen në këtë faqe.

Asnjë vendim i Kuvendit Komunal, asnjë Rregullore, asnjë Urdhëresë dhe asnjë akt zyrtar i Komunës nuk do të jetë i padiskutueshëm dhe i pa publikuar në Web faqen zyrtare të Kuvendit Komunal.

Të gjitha këto do të bëhen publike me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarët e komunës dhe më gjerë.

Faqja elektronike e komunës do t'i mundësojë qytetarëve tonë, kudo që janë, të njihen me rrjedhat e zhvillimeve në të gjitha sferat.

Strategjia zhvillimore e komunës, zhvillimi i biznesit privat, zhvillimi ekonomik, mundësia e investimeve, ngjarjet nga jeta e kulturës, sportit dhe aktiviteteve tjera do të jenë pjesë aktuale të Web faqes duke pasur hapësirë, gjithherë, për komunikim të ndërsjellë me qytetarin dhe lexuesin.

Lajme

EMËROHEN DREJTORËT E RI TË KOMUNËS SË SHTIMES
13 shkurt 2018
 

Shtime, 13 shkurt 2018 – Kryetari i Komunës së Shtimes, z. Naim Ismajli, duke u bazuar në Ligjin për Vetëqeverisje Lokale, LIGJI NR. 03/L-040, ka marrë vendimin për emërimin e drejtorëve të ri të drejtorive komunale në Shtime në këtë përbërje

më shumë...

Ftes për aplikim - Laktofriza në Shtime
06 shkurt 2018
 IADK është duke zbatuar projektin " Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinizuara në viset rurale të Kosovës " të financuar nga donatori BfdW nga Gjermania... më shumë...

Njoftim për fermerë
02 shkurt 2018
 

Njoftohen fermerёt e komunёs sё Shtimёs, se MBPZHR nё bashkpunim me Qendrёn Informative tё bujqёsisё nё Shtime, organizon trajnim me fermer, tё mbёshtetur nga Projekti ,, Zhvillimi i Zonave Rurale pёrmes Avancimit tё Shёrbimeve Kёshillimore”. implementuar nga ESG...

më shumë...

 

Aplikimi Online

Lajmëro korrupcionin

Lajmet e fundit

Si i shpenzon komuna paret tona

Kontakto Komunën

0290/389-016

prej orës 08:00-16:00

më shumë...

Dërgo e-mail...