Mirë se vini në Viti


Të nderuar vizitor,  Web-faqja zyrtare e Komunës së Vitisë vazhdon të jetë një dritare informative për qytetarët, ndonëse tani me një version më efektiv, ku ju ofron mundësin të informoheni me zhvillimet komunale e po ashtu edhe të ju ofroj shërbimet e nevojshme.

 

      
 
Fillimi
Komuna
Kuvendi
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Lajmet
Shpalljet
Prokurimi
FAQ
 


 


Raporti i Performancës së Komunave më shumë...

Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm për Komunën e Vitisëmë shumë...


Raporti për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës  më shumë...


RAPORTI AUDITIMIT
Raporti i Auditorit të Përgjithshëm për Komunën e Vitisë për vitin 2013 më shumë... 


Strategjia Komunale për personat me aftësi të kufizuara (2015-2018) më shumë...


Strategjia pёr Informim dhe Komunikim e Komunёs sё Vitisё 2016-2018 më shumë...


Udhëzues për Biznes dhe Investime në Viti - më shumë...

A Business and Investment Guide for Viti - read more...


 Të Drejtat Gjuhësore në Kosovë


Gjuha juaj është e drejta juaj më shumë...

Ueb-faqja e Zyres së Komisionerit për Gjuhët më shumë... 


Të drejtat e përdorimit të gjuhëve zyrtare më shumë...


Rrugët e qytetit  të Vitisë
      Kontakto Komunën 

    0280/381-647
        prej orës 08:00-16:00

Kontakto Komunën

Njoftim

Komuna e Vitisë në partneritet me programin Reload shpall: thirrje publike për organizatat e shoqërisë civile për dorëzimin e projekt propozimeve në programin rajonal për demokracine lokale në ballkanin perëndimor (Reload) më shumë...

Lajme


Održan je drugi redovni sastanak Skupštine opštine
27 shkurt 2018
 Skupština opštine Vitina danas je održala svoj drugi redovni sastanak, na kojem su diskutovane i odobrene neke od tačaka dnevnog reda koji su predviđeni za ovu sjednicu. U početku, predsedavajući Naima Pira je podneo predlog za redovnog tačke za pitanja i interese savetnika vodio liderstvo i opstinske Vlade, uvek ostaje kao poslednje tačke i podiže debatu o određenim pitanjima

Iako su neki odbornici imali primedbe da ova tačka ostaje ranije, međutim, pre nego što je počela sa dnevnim redom, većinom glasova, predlog je odobren na raspravu na kraju sjednice. Na ovom sastanku savetnici su odobrili predlog privremene obustave člana 21, člana 13, tačke 13.6 i člana 41 opštinske uredbe o porezima, optužbama i kaznama, kojim se predviđa oslobađanje opštinskih poreza od preduzeća opštine Vitia. Takođe, doneta je odluka o izmjenama i dopunama Odluke br.01-013 / 1688 od 24.11.2014. godine,  za dugoročno korištenje imovine opštine Eko-Energis SH.P. Pozeran, za izgradnju mini-hidrocentrala. Iako su imenovani odbori poput obrazovanja, kulture, omladine i sporta, članovi ovog odbora su imenovani za Basrija Silejmanija, Mirlinde Sadiku, Sameta Idrizija, Vehbi Rama i predstavnika civilnog društva. Odbor za zdravlje i socijalnu zaštitu će se sastojati od Gjilsime Qamili, Liridona Bislimi, Hidajete Pira, Ekrema Abazi i predstavnika civilnog društva. Odbor za javne usluge Zekirja Zuka, Sejdi Emin ,  Avdi Redjepi, Valentina Hasani i jedno od civilnog društva. Dok su u Odboru za planiranje imenovani Rifadije Redjepi, Jakup Demiri, Taulant Hadjiu, Besim Imeri i Melihate Osmani kao predstavnik civilnog društva.
 
më shumë...

Kryesues i Komitetit për Komunitete u zgjodh Radovan Gjuriq
26 shkurt 2018
 Komuniteti për Komunitete mbajti mbledhjen e parë të rregullt për vitin 2018, ku në rend dite kishte zgjedhjen e kryetarit të Komitetit për Komunitete dhe planin e punës se komitetit për komunitete për vitin 2018.

më shumë...

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E PARË TË RREGULLT TË KOMITETIT PËR KOMUNITETE
23 shkurt 2018

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se mbledhja  parë e rregullt e Komiteti për Komunitete, do të mbahet me datë: 26.02.2018 (e Hënë ), duke filluar në ora 14:00. Mbledhja do të mbahet në zyrën e drejtorit të Drejtorisë për Administratë në objektin e Komunës së Vitisë. Kjo mbledhje është e hapur për publikun. Për këtë mbledhje propozohet ky rend dite: 

më shumë...

Komiteti për Politik e Financa mbajti mbledhjen e parë të rregullt
20 shkurt 2018
Është mbajtur sot mbledhja e parë e rregullt e Komitetit Për Politik e Financa, në të cilën janë shqyrtuar dhe miratuar disa pika të rendit të ditës, e të cilat në tërësi janë miratuar për të vazhduar për aprovim në seancën e ardhshme të Kuvendit Komunal. Fillimisht kryesuesi i Kuvendit Naim Pira, ka uruar anëtarët e rinj të KPF-së për punë si anëtar të këtij komiteti , si dhe ka njoftuar ata me përgjegjësin që kanë. 
më shumë...

 

Komuna Online

DSC03291.JPG

  Kryetari i Komunës

z. Sokol Haliti 

 
  


  Buxheti i Komunës së Vitisë


 Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati 
document_list.png