Welcome to Viti

Sign in Register


Faqja e Vitise do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!


 

Notice


News


Advertisement 2
12 December 2009
Reported all Auto-Taxi companies and holders of individual permits for the conduct of activities Auto-Taxi, in the municipality of Pristina, that since December 7 th until December 31 of applying the Directorate of Economics and Finance, for the rest of the permits. read more...

Advertisement 3
12 December 2009

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 

read more...

Advertisement 1
09 December 2009
Mayor of Pristina, Isa Mustafa, today attended the inauguration of the Annex-object of primary school "Ismail Qemajli" neighborhood "Hill of the Sun" in Pristina. read more...