Search forums: 

Kërkim i avancuar
Forumi Pjesa e procesit Posta Postimi i fundit
Forum This forum is intended for user groups, their members and topics related to the particular groups.
 
Korniza afatmesme buxhetore e komunes per vitet 2013-2015
Diskutim publik Draft korniza afatmesme buxhetore e komunes per vitet 2013-2015
1 1
Komuna Vushtrri
(2012-08-02 1:06:19.MD)
  1 1
Komuna Vushtrri
(2012-08-02 1:19:40.MD)
 
Diskutim publik i draft rregullores
Kuvendi i Komunes hedh ne diskutim publik Draft rregullore per percaktimin e kritereve te perfituesve ne material ndertimor per ndertimin, meremetimin e objekteve banesore-shtepive dhe Draft Rregulloren per trajtimin e objekteve pa leje.
1 1
keny_kos@hotmail.com
(2010-04-18 10:47:36.MD)
 
Sa jeni të kënaqur me shërbimet e adminitratës komunale dhe çka do të dëshironi që të ndryshohet?
Sa jeni të kënaqur me shërbimet e adminitratës komunale dhe çka do të dëshironi që të ndryshohet?
0 0
(0001-01-01 12:00:00.PD)
 
FAQs
Answers to Frequently Asked Questions about groups
0 0
(0001-01-01 12:00:00.PD)

There are currently no users on-line.