Search forums: 

Kërkim i avancuar
Diskutim publik i draft rregullores Kuvendi i Komunes hedh ne diskutim publik Draft rregullore per percaktimin e kritereve te perfituesve ne material ndertimor per ndertimin, meremetimin e objekteve banesore-shtepive dhe Draft Rregulloren per trajtimin e objekteve pa leje.
Depertim i ri | Pajtimi ne forum | Forum > Diskutim publik i draft rregullores
Pjesa e procesit Krijuar prej Posta Shikimi Postimi i fundit
INTERESIM PER DRAFTT RREGULLOREN E TRAJTIMIT TE OBJEKTEV PA LEJE keny_kos@hotmail.com
1 3955 keny_kos@hotmail.com
(2010-04-18 10:47:36.MD)
1

There are currently no users on-line.