Lajmet   Shpenzimet e kryetarit të Komunës, Xhafer Tahiri për këtë javë

Shpenzimet e kryetarit të Komunës, Xhafer Tahiri për këtë javë - 23 shkurt 2018

 Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për këtë javët.

Në kuadër të Zyrë së kryetarit të Komunës,  prej datës 20 shkurt deri më 23 shkurt, hyjnë këto shpenzime nga kategoria mallëra dhe shpenzime të specifikuara si më poshtë:
- shpenzimet e Kryetarit 62.20 euro
- shpenzimet e mbajtjes së mbledhjes së rregulltë të Kuvendit komunal 40.50 euro.
- shpenzimet e vizitës së delegacionit nga Suedia, Komuna Vaxjo 253.00 euro, totali i shpenzimeve për këtë javë është 355.70 euro.

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.

RSSShpërndaje në Facebook

Sign in