Lajmet   Njoftimet   Njoftim 3

Njoftim 3 - 12 dhjetor 2009

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 


RSS

Sign in