Historiku

 

Lajme

Njoftim 2  (2009-12-12 12:00:00.PD)

Njoftohen të gjitha kompanitë Auto-Taxi dhe poseduesit e lejeve individuale për ushtrimin e veprimtarisë Auto- Taxi, në Komunën e Prishtinës, se që nga data 7 dhjetor deri më datë 31 dhjetor të aplikojnë në DEF, për vazhdimin e lejeve. Njoftim 3  (2009-12-12 12:00:00.PD)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 

Njoftim 1  (2009-12-09 12:00:00.PD)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, sot, mori pjesë në përurimin e aneks-objektit të shkollës fillore në “Ismail Qemajli”, në  lagjen “Kodra e Diellit” në Prishtinë.
 

Hyrja


 

Statuti i KomunësUnder Construction

e-Qeverisja

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .